Specialismen

Strukton Milieutechniek is voornamelijk actief op het gebied van bodemonderzoek, bodemadvies, bodemsanering, alsook monitoring en nazorg van bodemverontreiniging. De calamiteitendienst is 24 uur per dag bereikbaar om (milieu)incidenten adequaat aan te pakken. Strukton Milieutechniek voert haar activiteiten uit voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers in de Benelux. De combinatie van ‘advies’ en ‘uitvoering’ onder één dak zorgt ervoor dat wij in staat zijn onderzoek, uitvoering en nazorg pragmatisch en deskundig uit te voeren.

 • Asbestsanering

  Op vakkundige wijze verwijdert Strukton Milieutechniek asbest uit woningen, bedrijfspanden, bodem of na een asbestbrand. Dit gebeurd door persoonlijk gecertificeerd personeel.

  Lees meer

 • Bodem en advies

  De bodem vormt het draagvlak van de samenleving. Strukton Milieutechniek is in staat om vanuit de belangen van de opdrachtgever invulling te geven aan het beheer van de bodem.

  Lees meer

 • Bodemsanering

  Strukton Milieutechniek heeft ruime ervaring in het uitvoeren van bodemsaneringen en herinrichting van saneringslocaties.

  Lees meer

 • Grondwatersanering

  Grondwaterverontreiniging ontstaat door diverse oorzaken. Strukton Milieutechniek ontwikkelt waterzuiveringsinstallaties om grondwaterverontreiniging ongedaan te maken en de directe gevolgen daarvan te beperken.

  Lees meer

 • Incident Management

  Incidenten en calamiteiten laten zich niet plannen. Daarom zijn onze coördinatoren 24 uur per dag bereikbaar. Het calamiteitenteam is erop (in)gericht en voor uitgerust om spoedig ter plaatse te zijn en eerstelijns werkzaamheden uit te voeren.

  Lees meer

 • Aanvullende diensten

  Bij Strukton Milieutechniek zijn we continu op zoek naar vernieuwing en uitbreiding van onze diensten om onze klanten te ontzorgen. Het bieden van een volledig pakket is een belangrijk speerpunt binnen ons dienstenpakket. Daarom bieden wij ook nog diverse aanvullende diensten.

  Lees meer