Over ons

Waar wij als milieutechniek-team in 1993 mee van start gingen, vormt vandaag de dag nog altijd de basis van ons bedrijf. Inmiddels opereren de afdelingen Milieurealisatie, Bodem & Advies en Incident Management al jaren als team samen en accelereren zij ook zelfstandig.

In 1993 startten wij als uitvoerend bedrijf met bodemsaneringen, van A tot Z. We rekenden een werk uit, deden de voorbereiding ervan en zorgden dat de bodemverontreiniging werd gesaneerd. Om specifieke kennis op te doen voor de uitvoering trokken we bodemspecialisten, milieukundigen, aan als sparringpartner. Een aantal opdrachtgevers had behoefte aan snelle afhandeling van incidenten die zich voordeden op het gebied van oliespills en wegdekreiniging en daaruit is onze calamiteitendienst ontstaan. Onze vlag was toen nog oranje, Rasenberg Milieutechniek. In de loop van de jaren zaten wij niet stil. Ontwikkelingen volgden we op de voet om bij te blijven. Van traditioneel bodemsaneren tot insitu-saneren, van een grondboring tot een uitgebreid bodemadvies, van het ontwerpen tot bouwen en onderhouden van een waterzuiveringsinstallatie, het zijn de medewerkers die de kennis hebben. Onze medewerkers maken het bedrijf!

Vandaag de dag kunnen wij ons specialist noemen, thuis in bodem.

Wij helpen onze opdrachtgever met het ontwerpen, uitvoeren en oplossen van milieu- en civieltechnische vraagstukken.

Wij richten ons voornamelijk op bodem. Bodemonderzoek, bodemadvies, bodemsanering. Naast de bodemgerichte specialismen beschikken wij over de dienst Incident Management, 24 uur per dag bereikbaar voor de aanpak van (milieu)incidenten, calamiteiten en andere spoedeisende situaties.

Kraan_bodemsanering