Veiligheid

Strukton Milieutechniek houdt zich intensief bezig met veiligheid. Veilig werken is een begrip, een tweede natuur. Niet omdat het moet, maar omdat wij het belangrijk vinden. Voor onszelf, de medemens en de omgeving. Naast de standaard VCA-vereisten lopen begrippen als persoonlijke taakobservaties en LMRA (Last Minute Risico Analyse) als een rode draad door onze organisatie.

Kwaliteit en veiligheid

Om haar werk uit te mogen voeren, bezit Strukton Milieutechniek uiteenlopende vakinhoudelijke certificaten. Daarnaast is Strukton Milieutechniek ISO-gecertificeerd (9001 en 14001) en zijn we in het bezit van het VCA-P en het BTR-certificaat. Strukton Milieutechniek heeft een eigen systeem geïntroduceerd om het veiligheidsdenken onder het personeel eigen te maken.

Hoog kwaliteitsniveau en veiligheidsbesef

Kwaliteit en veiligheid zijn kernbegrippen bij de uitvoering van werkzaamheden. Door de kwaliteit van het werk te borgen in gecertificeerde werkprocessen is Strukton Milieutechniek onder andere door het ministerie van VROM aangewezen voor het uitvoeren van bodemonderzoek, bodemsanering en asbestverwijdering. Strukton Milieutechniek heeft een eigen veiligheidsprogramma geïntegreerd in de bedrijfsvoering en werkprocessen. Het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers wordt daardoor continu op een hoog peil gehouden.

Veiligheid_masker_ImageWidget_Liggend
Veiligheid_handschoenen_ImageWidget_liggend